WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!
 


Welkom bij Artiflora Bloemsierkunst.

 

Even voorstellen....

Mijn naam is Jacqueline Voorter.

Sinds 2000 werk ik aan huis in mijn eigen werkruimte.  ARTIFLORA Bloemsierkunst in Helden.

Het werken met bloemen is mijn passie! En het vertalen van uw wensen in persoonlijk bloemwerk is mijn uitdaging.

Misschien fijn om verhalen en reacties van anderen te lezen. Kijk gerust en scrol door deze website. 

Ik maak vakbekwaam en uniek bloemwerk voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld 

Rouwbloemwerk OP MAAT. Uw vraag, mijn zorg en passie. Voor bijvoorbeeld je naasten of vrienden. (voorbeelden zie Grafwerk)

Of je gaat trouwen? Daar hoort een bruidsboeket bij. Bruidswerk met feestelijke aankleding zoals  wedding arch, tafelschikking en/of bloemen voor bij de ceremonie. Graag denk ik met jullie mee. Kijk voor voorbeelden bij Bruidswerk.

Plukboeketten of rondgebonden boeketten: Elke dag vers. Afhaalpoint voor bestellingen. (Voor voorbeelden zie Bloemwerken)  Bel of app. 0615894809.  info@artiflorabloemsierkunst.nl 


Opleiding en Portofolio

Voor degene die wat meer over mijn passie, ervaring en opleiding willen weten. Ik heb een 4 jarige opleiding afgesloten. In Eindhoven aan de Helicon heb ik het diploma behaald. Het examen is afgesloten met opdrachten in de Schouwburg van Eindhoven. Bij deze misschien toch leuk om te vermelden dat ik hier de tweede prijs heb gewonnen voor het maken van de eindopdracht.  

Trouwopdrachten voor diverse bruidsparen in de omgeving. Zo ook bij Kasteel de Keverberg in Kessel en Ria Joosten in Neer.  Maar ook voor bruidsparen die thuis of  elders hun grote dag vierden. Werk ook graag met een weddingplanner. Heb je informatie nodig dan bel of app gerust, want er zijn zoveel mogelijkheden. Graag denk ik met jullie mee. 

Afscheidsbloemen Maatwerk. Voor velen uit de Gemeente, maar ook voor mijn naasten familie. Wat ik merk is, dat mensen altijd heel erg dankbaar zijn, en dat de bloemen een troost bieden bij het afscheid. Scrol gerust helemaal onderaan de website. Daar vind u diverse meningen.

Verder heb ik stage gelopen bij een meesterbinder en gewerkt bij winkels. Met deze ervaring heb ik in mijn mooie werkruimte gerealiseerd.  

2000. De eerste jaren van Artiflora heb ik de cursussen gegeven In het tuinhuisje aan de Barbarastraat en in de winkel. Daarna heb ik 2 jaar een ruimte in the Gallery in Panningen gehuurd, waar ik cursussen heb gegeven. Bij the Gallery hebben we met mijn klasgenoten een tentoonstelling gegeven. 

Workshops zijn compleet en je gaat met een mooi bloemstuk naar huis. Het heen en weer slepen met alle spullen was toch erg arbeidsintensief. Door mijn enthousiaste cursisten en mensen om me heen,  hebben mijn man Henk en ik besloten,  een werkruimte te bouwen. 

Inspiratie: Met een studie vriendinnen bezoek ik elk jaar de beurzen. Al vanaf 1996. Ook volg ik regelmatig vakgerichte cursussen in Nederland, Duitsland en Belgie o.a. bij Pim van de Akker, Jenny Gommaertz, Stef Adriaanse en Gregor Lersch

Verder experimenteren we jaarlijks met bloemen en planten en helpen we elkaar als we grote opdrachten krijgen voor bruidswerk met tafelschikkingen, complete feestaankleding etc.  


 

FLOWERS4YOU   | Laat je verrassen! 

Met een cadeaubon kun je maandelijks of wekelijks iemand verrassen met verse bloemen. 

Geen tijd en toch steeds een fleurig, vers boeket bloemen in huis?  

Verwen jezelf met bloemen van Flowers4you.

Wij bezorgen jouw bestelling gratis aan huis in de gemeente Peel en Maas*.  

 

Ook bent u van harte welkom voor het volgen van een cursus en/of een workshop;. 

creatief, inspirerend, ontspannend. 

Samen met collega's, vriendinnen, familie of buurtgenoten. 

Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op!Bloemige groetjes

Jacqueline Voorter