WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!
 


Welkom bij Artiflora Bloemsierkunst.

 

Even voorstellen....

Mijn naam is Jacqueline Voorter.

Sinds 2000 werk ik aan huis in mijn eigen werkruimte.  ARTIFLORA Bloemsierkunst in Helden.

Het werken met bloemen is mijn passie! En het vertalen van uw wensen in persoonlijk bloemwerk is mijn uitdaging.

Ik maak vakbekwaam en uniek bloemwerk voor iedere gelegenheid. WIJ WERKEN alleen op afspraak. Voor bestellingen en bezoek zijn jullie van harte welkom. 

Trouwen:

Graag denk ik vrijblijvend over jullie wensen mee.  Voorbeelden bij het hoofdstuk bruiloft.

Verhaal Kiki en Marvin: Hee Jacqueline. We hebben echt bijzonder mooie dagen gehad. Hebben er geen woorden voor. Het was echt geweldig. Intiem en emotioneel de eerste dag. En een groot feest de tweede dag. We zijn zo dankbaar voor het mooie bruidsboeket en bloemstukken en decoratie. Dit is enkel met jou hulp gelukt. Het was precies dat wat zowel de foto's als de dag indrukwekkend heeft gemaakt. We hebben enkel compliment hierover ontvangen.\Het was echt prachtig. 

Kerst Workshops 2022. Zijn zo goed als volgeboekt. Plaatsen vrij op woensdag 23 november, maandag 28 november en 5 december van 14.00-17.00 uur. 

Boeketten:

Elke dag vers en diverse mogelijkheden. Het boeket laten bezorgen of zelf afhalen bij het afhaalpoint. 0615894809 of info@artiflorabloemsierkunst.nl 

Rouwbloemwerk

Mijn zorg en passie. Graag luister ik naar uw wensen om een passend bloemstuk te maken voor uw dierbare.  


Opleiding en Portofolio.

Voor degene die wat meer over mijn passie, ervaring en opleiding willen weten.

Met veel plezier, heb ik in 2000, een 4 jarige Helicon opleiding in Eindhoven gevolgd. Het examen is afgesloten met opdrachten in de Schouwburg van Eindhoven. Bij deze misschien toch leuk om te vermelden dat ik hier de tweede prijs heb gewonnen. Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Bij een meesterbinder en in een aantal winkels. In 1998 kreeg ik vragen en maakte ik bij mijn werk opdrachten. Langzaam groeide de klantenkring en hebben wij mijn mooie werkruimte gerealiseerd. 

Voor veel bruidsparen maken wij diverse bloemenversieringen. In deze regio, maar ook elders. Bijvoorbeeld bij Kasteel de Keverberg in Kessel en Hotel Pillows Chateau de Raay in Baarlo, Het poortgebouw in Rekem/Lanaken, Ria Joosten in Neer.  Maar ook voor bruidsparen die thuis of elders hun huwelijk willen vieren. Het werken met een moodboard of weddingplanner. Ik vind het  iedere keer weer een super leuke uitdaging, om wensen en mogelijkheden te bespreken. Maak gerust vrijblijvend een afspraak. Graag denk ik met jullie mee. 

Afscheidsbloemen is Maatwerk. Voor velen mensen uit de regio, maar ook voor mijn naasten familie,  heb ik bloemen voor een afscheid mogen maken. Wat ik merk is, dat mensen altijd heel erg dankbaar zijn, en dat de bloemen een troost bieden bij het afscheid. Wil je weten hoe anderen mijn bloemwerk vonden? Scrol  voor de reviews van anderen helemaal onderaan de website. Bel gerust voor meer informatie. 

 

2000. De eerste jaren van Artiflora heb ik de cursussen en workshops gegeven in een winkel. Daarna heb ik 2 jaar een ruimte gehuurd (The Gallery in Panningen), waar ik cursussen heb gegeven.  

Thuis workshops geven is practisch maar ook gezellig vonden mijn klanten en vandaar hebben mijn man en ik besloten een werkruimte te bouwen. De ruimte is geschikt voor ca. 9-10 personen. Voor meerdere mensen wijken wij uit naar een grotere ruimte.  


Inspiratie: Samen met studie vriendinnen bezoek en wij vanaf 1996 beurzen. We zijn bevriend en met deze passie volgen wij regelmatig een  vakgerichte cursussen in Nederland, Duitsland en Belgie o.a. bij Pim van de Akker, Jenny Gommaertz, Stef Adriaanse en Gregor Lersch.

Verder experimenteren we als bloemschik vriendinnen, jaarlijks met bloemen en planten en helpen we elkaar als we grote opdrachten krijgen voor bruidswerk met tafelschikkingen, complete feestaankleding etc.  


 

FLOWERS4YOU   | Laat je verrassen! 

Met een cadeaubon kun je maandelijks of wekelijks iemand verrassen met verse bloemen. 

Geen tijd en toch steeds een fleurig, vers boeket bloemen in huis?  

Verwen jezelf met bloemen van Flowers4you.

Wij bezorgen jouw bestelling gratis aan huis in de gemeente Peel en Maas*.  

 

Ook bent u van harte welkom voor het volgen van een cursus en/of een workshop;. 

creatief, inspirerend, ontspannend. 

Samen met collega's, vriendinnen, familie of buurtgenoten. 

Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op!Bloemige groetjes

Jacqueline Voorter