WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Kerstworkshops :

Alle data voor de KERST WORKSHOPS zijn zo goed als vol gepland. Maar natuurlijk kun je informeren naar de mogelijkheden die er nog zijn. Als een workshop vol is,  kunnen wij je op een wachtlijst plaatsen. En wil je thuis aan de slag? Dan bieden wij de Kerst decoratie box aan, compleet met handleiding.  (voor meer informatie lees verder)

Begin november 2021, hebben we zeer geslaagde en gezellige open dagen gehad. Alle bezoekers konden op afspraak in kleine groepjes de kerstsfeer komen beleven in mijn atelier. Super gezellige week met veel reacties, zodat we vanaf 20 november volop gaan workshoppen. Natuurlijk proberen we jullie op de hoogte te houden via Instagram #artiflorabloemsierkunst of artiflorabloemsierkunst op Facebook.

 PS. Wij hanteren de COVID regels van het RIVM. 


Zelf een mooie decoratie voor de Kerst maken?

 1. Decoratie box

In de decoratie box zit alles wat je nodig hebt om een mooi bloemstuk te maken. Het enige wat je zelf nodig hebt is een tafel, een lijmpistool en een (SNOEITANG?). Een lijmpistool mag je ook lenen. Erg leuk om samen met vriendinnen te doen of om cadeau te geven. De box kun je komen ophalen in Helden of laten bezorgen door heel Nederland. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

2. Bloemstuk bestellen

Natuurlijk kun je de stukken die gemaakt worden bij de workshop of die in de decoratie box zitten, bij ons bestellen. We rekenen dan €10,00 voor het maken van het bloemstuk. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Heb je interesse in een van deze opties of wil je alvast een BOX reserveren? 

Neem dan contact op met Jacqueline Voorter: 06-15894809 of info@artiflorabloemsierkunst.nl  

Zo hopen we ook dit jaar, de kerst 2021,  gezellig te kunnen maken!

Bloemige Groetjes,

Jacqueline


Workshops:

Leuk voor bijvoorbeeld vriendinnen, buurtgenoten, collega's.

  • Voor groepen vanaf 4 personen zijn er mogelijkheden voor complete workshops vanaf ongeveer € 30,00.
  • Voor grote groepen vanaf 10 personen, zijn er  mogelijkheden voor workshops op locatie.

Creatief, inspirerend en ontspannend.
Samen met anderen, laat Artiflora u graag kennismaken met diverse materialen, waarbij uw eigen creativiteit als inspiratiebron dient. Er staan altijd voorbeelden klaar, waaruit u kunt kiezen. Hiervoor kun je een afspraak maken.
 
Cursussen:

Van september tot en met maart worden in kleine groepen cursussen gegeven. Op maandagavond, dinsdagavond en woensdagmorgen. Heb je zelf een groepje van 4 personen, dan plan ik speciaal voor jullie de cursusavonden,  in overleg met jullie.  

Na inschrijving ontvangt u het programma. De te gebruiken materialen, zoals een vaas, pot etc. worden meestal door de cursist zelf meegenomen.

Je bent creatief en ontspannend bezig met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.
Complete cursus voor 6 lessen € 66,00, exclusief schaal, bloemen en groen.

Voor koffie/thee, frisdrank of zelfs een wijntje, wordt gezorgd. Natuurlijk met wat lekkere versnaperingen. 

Wil je meer weten of wil je een keer komen kijken, vraag dan gerust voor meer informatie via info@artiflorabloemsierkunst.nl of 0615894809 of Instagram account #artiflorabloemsierkunst