WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!

WORKSHOPS & CURSUSSEN of kant en klaar bestellen.

Zelf een mooie decoratie maken voor het voorjaar, de Pasen of zomer?

1. Decoratie box. Vraag naar de vele mogelijkheden van onder andere,  een krans, bloemstuk op schaal etc. 

In de decoratie box zit alles wat je nodig hebt om een mooie krans of een bloemstuk te maken. Het enige wat je zelf nodig hebt is een tafel, een lijmpistool en een (SNOEITANG?). Een lijmpistool mag je ook lenen. Erg leuk om samen met vriendinnen te doen of om cadeau te geven. De box kun je komen ophalen in Helden of laten bezorgen door heel Nederland. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

2. Bloemstuk bestellen

Natuurlijk kun je de stukken die gemaakt worden bij de workshop of die in de decoratie box zitten, bij ons bestellen. We rekenen dan €10,00 extra, voor het maken van het bloemstuk. Informeer naar de mogelijkheden. 

Workshops:

Leuk voor bijvoorbeeld vriendinnen, buurtgenoten, collega's.

  • Voor groepen vanaf 4 personen zijn er mogelijkheden voor complete workshops vanaf ongeveer € 30,00.
  • Voor grote groepen vanaf 10 personen, zijn er  mogelijkheden voor workshops op locatie.

Creatief, inspirerend en ontspannend.
Samen met anderen, laat Artiflora u graag kennismaken met diverse materialen, waarbij uw eigen creativiteit als inspiratiebron dient. Er staan altijd voorbeelden klaar, waaruit u kunt kiezen. Hiervoor kun je een afspraak maken.

 
Cursussen:

Van september tot en met maart worden in kleine groepen cursussen gegeven. Op maandagavond, dinsdagavond en woensdagmorgen. Heb je zelf een groepje van 4 personen, dan plan ik speciaal voor jullie de cursusavonden,  in overleg met jullie.  

Na inschrijving ontvangt u het programma. De te gebruiken materialen, zoals een vaas, pot etc. worden meestal door de cursist zelf meegenomen.

Je bent creatief en ontspannend bezig met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.
Complete cursus voor 6 lessen € 66,00, exclusief schaal, bloemen en groen.

Voor koffie/thee, frisdrank of zelfs een wijntje, wordt gezorgd. Natuurlijk met wat lekkere versnaperingen. 

Wil je meer weten of wil je een keer komen kijken, vraag dan gerust voor meer informatie via info@artiflorabloemsierkunst.nl of 0615894809 of Instagram account #artiflorabloemsierkunst