WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!

BRUILOFT & DECORATIE

Het werken met bloemen is mijn passie! 


Bruidsboeket en jullie bruidsbloemen. Ik luister graag naar jullie bloemenwensen en adviseer als ervaren bloemist.
Door het samenspel van kleuren, geuren en vormen versterken mijn bruidsbloemen de sfeer van jullie mooiste dag. Bloemen spreken de liefdestaal van de natuur en mogen op geen enkele bruiloft ontbreken.

Waterval- of plukboeket? Mijn creaties worden volledig op maat gemaakt.
Of je nu kiest voor een wild bruidsboeket, schattige bloemenkransjes voor je bruidsmeisjes of elegante corsages.


Ik lever het bruidsboeket en de bloemen persoonlijk af op jullie trouwdag.

Wist je dat je het bruidsboeket mooi kan laten indrogen? Graag verwijs ik je naar onze vaste specialisten.

Bruidegom corsage: Wil de bruidegom een corsage? Dit is heel persoonlijk. Een corsage geeft een feestelijke touch. Corsages worden meestal gemaakt voor de ouders,  getuigen, goede vrienden etc.

Een trouwboog ofwel backdrop geeft een persoonlijke sfeer tijdens de ceremonie. Jullie staan in het middelpunt en de versierde boog met bloemen vormen een geheel.

Natuurlijk mogen tafelschikkingen met boeketjes voor op een dinertafel, bloemen voor op een bruidstaart of een sweettable niet ontbreken. Toefjes olijfblad of eucalyptus voor aan de trouwstoelen.  Bloemen voor op jullie droomauto. Polscorsages voor je beste vriendinnen. Ik denk graag mee en adviseer. 


Gratis magazine: Tijdens een vrijblijvend gesprek kan ik jullie een magazine aanbieden met tips en diverse leveranciers zoals fotograaf, bruidstaart, weddingplanners, DJ, ballonservice, etc. 


Verhuur: trouwbogen en grote circels 2.20 m. met diverse soorten stoffen, vazen, welkomstborden met belettering, grote zuilen, grote potten en servetten. 


Laat je alvast inspireren door de bruidsdecoraties, die wij voor anderen bruidsparen maakten.